clean, safe, drink water  
 
gedestilleerd water

Welkom op onze website schoon, veilig, drinkwater.

Omdat alle verontreinigingen tijdens het destillatieproces achterblijven, is gedestilleerd water in wezen vrij van chemicaliën.
De meeste landen peilen kraanwater om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de normen voor chemicaliën en andere verontreinigingen.

Er zijn echter geen veiligheidsniveaus vastgesteld voor alle chemicaliën in water, waaronder bepaalde pesticiden en herbiciden.
Bovendien zijn sommige onderzoekers van mening dat de huidige screeningsmethoden mogelijk niet nauwkeurig niveaus van potentieel toxische stoffen detecteren, bekend als desinfectiebijproducten (DBP’s), die worden geproduceerd tijdens het proces van het doden van bacteriën(234).


Kraanwater in de westerse landen zijn over het algemeen geaccepteerd binnen de veiligheidsnormen voor bacteriën, virussen en andere ziektekiemen. Deze microben zijn echter in kleine hoeveelheden aanwezig in vrijwel alle openbare drinkwatervoorzieningen over de hele wereld.
Zelfs kleine hoeveelheden bacteriën in leidingwater kunnen echter gezondheidsrisico’s inhouden bij mensen met een verzwakt immuunsysteem, zoals die met bepaalde soorten kanker of HIV / AIDS.Gedestilleerd water is vrij van chemicaliën, bacteriën, toxines en andere kiemen die in drinkwater te vinden zijn.