Gebruikte en nieuwe automaterialen 
 


Producten 

Deze producten zijn per direct te bestellen. 

 

Automaterialen

Wij verkopen nieuw en gebruikte automaterialen

Banden

De technische presentatie van een autoband is wettelijk vastgelegd. Voor personenautobanden geldt een Europese norm, ECE-R 30 genoemd. Deze normering geldt in het bijzonder voor de opschriften op de zijkant van de band. De norm zorgt ervoor dat de belangrijkste gegevens op de band te vinden zijn. De informatie geeft de automobilist uitsluitsel over alles wat hij of zij over de band wil weten. – Dus niet alleen de naam van de fabrikant en het type van de band.

Dynamo

Gisteravond tot twee keer toe de auto gestart: probleemloos. Daarna nog plusminus 2km gereden en de auto geparkeerd. Vanochtend gestart: accu leeg. Je zou verwachten dat bij een kapotte dynamo, de accu geleidelijk aan steeds leger en leger wordt. En dat het starten met verloop van tijd ook moeilijker zal worden. Of zie ik dat verkeerd?

Voorbeeldcategorie 3

Beschrijving van voorbeeldcategorie 3

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: me@example.com